AKVARIJUM DIZAJN BY IGOR SIMIĆ

Izrada akvarijuma po meri

Kvalitet, elegancija, ali pre svega svrsishodnost akvarijuma okosnica su našeg kreativnog rada. To svakodnevno potvrđuju sve dosadašnje mušterije, koje nam se iznova obraćaju i rado nas preporučuju prijateljima, kao pouzdan tim za izgradnju podvodnog sveta u domu, kancelariji, restoranu ili nekom drugom objektu.

Ključ uspeha u obavljanju ovog delikatnog posla je, pored neizostavne ljubavi prema zanimanju, poznavanje i konstantno izučavanje akvaristike, kao specifične nauke, kojom deo prirode unosimo u vaš dom, ali tako da ona ne izgubi na kvalitetu, u procesu rada.

Naši akvarijumi su izgrađeni od najkvalitetnijeg stakla, a posebnu pažnju smo posvetili samoj filtraciji i izradi bioloških ekosistema, kako bi vizuelni doživljaj u posmatranju akvarijuma bio potpun, lišen kablova i cevčica, ali i u potpunosti služio svojoj svrsi.

Način izgradnje i spajanja stakala je u korak sa vremenom i najmodernijim trendovima, te spojevi nisu vidljivi, niti narušavaju estetsku normu prilikom izgradnje akvarijuma.

Filteri koje koristimo u izgradnji akvarijuma su stoprocentno biološki, a pažljivo odabrana rasveta se može paliti i gasiti putem daljinskog upravljača i upotrebom „smart sistema“.

Stručnjaci koji čine tim ,,AKVARIJUM DIZAJN by Igor Simić“ eksperti su na polju akvaristike, te se možete pouzdati u naše savete i od nas zatražiti preporuku u izradi rešenja za budući ukras i centralno mesto vašeg prostora.

Vaša ideja - naš zadatak

S obzirom na to da su dugogodišnji korisnici naših usluga restorani, laboratorije, hoteli, firme, privatna lica, ali i drugi klijenti, iskustva su nam obogaćena i rad prilikom montiranja i iznalaženja kreativnog rešenja za akvarijum shodno tome višebrojna.

U dogovoru sa našim dizajnerskim delom tima možete predložiti dimenzije akvarijuma koje vam odgovaraju, dati predlog za temu akvarijuma, odabrati neki od naših postojećih predloga ili u konsultaciji sa nama dizajnirati novo i jedinstveno rešenje.

Imajući u vidu naš bogat izbor 3D tapeta, biljaka, ribica, ali i svih ostalih elemenata, koji jedan ekosistem ove vrste čine potpunim, sigurni smo da će vaš akvarijum zadovoljiti sve estetske, ali i funkcionalne standarde.

3D pozadine koje stavljamo na zadnju stranu akvarijuma, pravimo od posebnih materijala, koji ne utiču na živi svet unutar njega. Naše 3D pozadine su dugotrajne i ne menjaju kvalitet vode, a takođe nudimo i mogućnost da sami učestvujete u izgradnji pozadine, koja odgovara vama i vašim potrebama.

Različiti tipovi sedimentnih stena, panjeva i drugih oblika grebenova mogu oplemeniti i upotpuniti vizuelni identitet vašeg akvarijuma, te tako, imajući to u vidu, svakodnevno nastojimo da ponudimo što različitije elemente za dekoraciju akvarijuma.

Briga o akvarijumima je naš zadatak

Funkcionisanje akvarijuma i njegovo održavanje naša su briga. Sistem koji ugrađujemo u podvodni svet je automatizovan, tako da osim uživanja u nestvarnom prizoru nećete morati da se bavite ničim drugim. Hranjenje ribica po vašoj želji može biti u funkciji ,,smart sistem“, koji tačno programiram sam izbacuje hranu, u određeno doba dana.

To znači da će naš tim proceniti, koliko je hrane, ali i u kom vremenskom okviru, potrebno vašim novim ljubimcima, a onda u skladu sa tim naštimovati rad ,,smart sistema“ za hranjenje.

Sa timom ,,AKVARIJUM DIZAJN by Igor Simić“ možete dogovoriti konsultaciju u odabiru rešenja koje je najbolje za vas, ali i odabiru ribica, koje će krasiti vaš budući akvarijum, oslanjajući se na naše dugogodišnje znanje u uparivanju različitih vrsta ribica.

Vaše snove pretvaramo u realnost

Dimenzije, oblici, ali i mesta namenjena za akvarijum su različiti, te je iz tog razloga potrebno napraviti dobar plan, kako bi ugođaj za korisnike, ali i ljubimce bio obostran, a želje klijenta ispunjene.

S obzirom na to da u našem radu nastojimo da ne kaskamo za svetskim trendovima, u ponudi je izgradnja akvarijuma u stolu, ali i stara dobra ugradnja akvarijuma u zid.

Zašto izabrati
Akvarijum Dizajn?

  • 10 godina garancije na akvarijume

  • Italijansko staklo i najkvalitetniji silikoni

  • Profesionalna usluga održavanja akvarijuma

  • Smart akvarijumi

Zadovoljni
klijenti