AKVARIJUM DIZAJN by Igor Simić
Godine iskustva rada u akvaristtici, kao i okromna ljubav prema podvodnom svetu doveli su nas do toga da aranžiranje i izrada akvarijumskih sistema dostignu zavidni nivo.
Naši akvarijumi su izrađeni od najkvalitetnijeg stakla a na samu izradu dajemo i garanciju 5 godina. Posebnu pažnju smo posvetili samoj filtraciji i izradi bioloških eko sistema ne bili uspeli da u celosti prenesemo deo prirode u Vaš dom. Kod nas možete izabrati najkvalitetniju rasvetu kako bi isti taj akvarijum došao do punog sjaja.
IZRADA PLAZMA AKVARIJUMA
Nemate prostora za akvarijum a želite ga u domu? AKVARIJUM DIZAJN by Igor Simić ima rešenje.
Plazma akvarijum je idealan za ukras zida dnevne ili spavaće sobe. Kači se na zid kao i plazna televizor, ne zauzima prostor, a okviri su izrađeni od najkvalitetnijeg crnog stakla sakrivaju sve njegove nosače.
U njega možemo instalirati čak i led rasvetu što mu daje dodatan ukras.
Mnogobrojni naši plazma akvarijumi su već ukrasili mnoge domove, restorane i poslovne prostore pa zasto ne bi i vas? Kontaktirajte nas i učinićemo vaš dom lepšim.

3D pozadine

3D pozadine koje stavljamo na zadnju stranu Vašeg akvarijuma, pravimo od posebnih materijala koji ne utiču na živi svet.


Bavimo se i održavanjem akvarijuma i akvarijumskih sistema pa samim tim se trudimo da Vam omogućimo potpuni užitak.
Različti tipovi sedimentnih stena, panjeva i drugih oblika grebenova može oplemeniti i upotpuniti vizuelni identitet vašeg akvarijuma. Ukoliko imate neku posebnu želju kako želite da pozadina izgleda, ni to nije problem jer mi vaše snove ostvarujemo. Naše 3D pozadine su dugotrajne i ne menjaju kvalitet vode.
AKVARIJUM DIZAJN galerija